Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

tiistai 21. joulukuuta 2010

Uutta blogia pukkaa...

Olutblogistejahan ilmestyy kuin sieniä sateella.. No, ehkei ihan kuitenkaan, mutta olutblogeja alkaa Suomessakin olla jo ihan kivasti. Viimeisenä lisäyksenä kouvolalaisen, Olutoppaan Johnny Rio-nimimerkin perustama Tuopin Ääressä-blogi.
Ja mikäs sen hienompaa. Itse nautin kovasti lukea kanssaharrastajien mietteitä oluista ja oluen maailmasta. Miksei muistakin aiheista silloin tällöin...

Toivottavasti vielä "tavallisemmatkin" kansalaiset bongailevat näitä blogeja ja saattavat näin ehkä kiinnostua kanssa oluiden hienosta maailmasta, mikä taas tarkoittaisi enemmän oluesta nauttijoita/jopa harrastajia. Tämä taas tarkoittaisi, että olutkulttuuri menisi taas pienen askeleen edemmäs Suomessa, kun olisi pari ihmistä taas enemmän vaatimassa olueensa makua.

Mutta mutta, jorinat sikseen.. Hyviä joulunpyhiä kaikille ja muistakaa nauttia hyvistä oluista! (Ei varmaan tuota ongelmia tuon muistamisen kanssa...;)

Suosittelen vielä vilkaisemaan BeerSwedenin hauskaa joulukalenteri-sarjaa "BeerSweden Advent Beer Calendar 2010". Ruotsia ei tarvitse osata, sillä blogin pitäjä on ihan britti, mikä nyt vain sattuu asumaan Ruotsissa.Niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin olutblogeja on helppo seurata Olutoppaan etusivulla sijaitsevasta Blogwatch-laatikosta, mihin päivittyy aina uusimmat kirjoitukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti