Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

La Rulles Blonde


Blonde sai luvan toimia uudenvuoden maljana. Olut on vähän kuin vahvempi versio panimon Estivalesta. Prosentteja tässä on 7%.
Maussa ja tuoksussa on yrttinen humalointi vahvasti mukana. Blondessa on maussa toki jonkinverran tyyliin kuuluvaa makeaa karamellista mallastakin, mutta myös hieman harmillista alkoholiakin. Kaikinpuolin mukava blonde kuitenkin, vaikkei silti aivan parhaimmistoa.
Tämän oluen myötä tuli maistetuksi panimon "kaikki" oluet, tai siis nämä jatkuvassa valmistuksessa olevat ja ympärivuotisesti saatavilla olevat. Panimon nettisivuillakin on infot vain näistä viidestä.
Yleiskuva panimosta jäi mieleen hyvänä. Ehkä tummat alet voisi olla hieman parempia, mutta jokainen maistettu vaalea ale oli laatuolut.
Panimon parhaimmat ovatkin mielestäni Estivale, sekä Alkosta vielä saatava Triple. La Rulles käyttää mielellään oluissaan reilusti humalaa, mikä ei ole mikään itsestäänselvyys belgialaiselta panimolta.
Tämä yhdistettynä vielä yleisesti belgiale-tyyliseen monimuotoisuuteen, niin paketti on valmis. La Rulles on hieno panimo kaikinpuolin, millä on oikein laadukkaat "perusoluet" valikoimassaan. Suosittelen tutustumista, jos vain mahdollisuus eteen tupsahtaa. Tässä vielä antami pisteet panimon oluista paremmuusjärjestyksessä:

La Rulles Triple - Pisteet 40/50 (8-4-8-4-16)

La Rulles Estivale - Pisteet 40/50 (8-5-8-3-16)

La Rulles Blonde -Pisteet 39/50 (8-4-7-4-16)

La Rulles Brune - Pisteet 37/50 (8-4-8-3-14)

La Rulles Cuvée Meilleurs Voeux - Pisteet 34/50 (7-3-7-3-14)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti