Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

lauantai 13. marraskuuta 2010

Samuel Smith's Winter Welcome Ale

Hyvä oluthan pistää hymyilyttämään, väkisinkin.

Jos tämän olutpullon ulkoasu ja etiketti ei saa sinua ostamaan sitä, niin olet kyllä jotenkin viallinen.. No, ei kai, mutta pirun tyylikäs pullo kuitenkin.
Englantilaista, luultavasti perinteistä joulu-alea luvassa. Minuun nämä jouluenkut kuitenkin uppoaa poikkeuksetta hyvin. Alkon jouluoluista tämä kilpailee Fuller'sin kanssa, ja paljon samaa näissä onkin.
Pullo on epätavallisen, 0,55l kokoinen, eli melkein se englantilainen pint, mitä nämä karhut sun muut tykkää käyttää tölkkikokona. No saapahan enemmän olutta.
Ulkonäkö perus-kuparinen ja vaahto säilyy mukavasti pinnalla. Tuoksu on hyvin rusinatoffeinen ja muuta ei tahdo tämän alta paljastua. Runkoa tässä 6% oluessa on ihan kivasti. Maussa rusinatoffeinen mallas on edelleen hyvin edustettuna, mutta myös puisen pähkinäinen humala saa jalansijaa. Katkerot kuivaa ihan hyvin kitalaen. Perinteinen britti-joulualehan tämä on, mutta ei näihin kyllästy. Menee melko tasoihin Fuller'sin kanssa tämän ollessa hieman täyteläisempi. Yksinkertaista, mutta hyvää.

Pisteet 36/50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti