Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

torstai 31. maaliskuuta 2011

Jack's Original Chili Beer 4,7%


Lidlissä on taas kampanja meneillään ja tällä kertaa aiheena on chili. Mukavaksi yllätyksekseni huomasin, että kampanjan valikoimasta löytyy myös chiliolutta, millaisen testaamista olen hieman jo odotellutkin. Jack's Chili Beer on 4,7% chilillä maustettu vaalea lager, Suomessa pantu. 0,33 Pullo kustantaa 1,99€.
Ainut odotus tältä oluelta on oikeastaan kunnollinen polte, tai muuten pettymys kyllä valtaa mielen. Ihan sama oikeastaan, millainen "kusilager" tämän pohjalta löytyy.


Tällaisen oluen voisi oikeastaan juoda suoraan pullostakin, mutta kaadan sen silti lasiin. Tuoksussa maissista mallasta ja vain vähän chilin hedelmäisyyttä. Suutuntuma on hieman liukas, eikä niin vetinen kuin saattaisi odottaa. Hiilihappoa on ihan sopivasti. Maku viimeistään paljastaa sen, mitä jo ehdin vähän uumoillakin, eli olut on tehty "suomalaiseen makuun". Poltetta ei ole nimeksikään. Maku on muuten perus-vaalea lager, mutta chili tuo olueen loppua kohden kuitenkin edes hieman lisää mielenkiintoa, eikä tämä nyt mitenkään pahaakaan ole. Tylsää vain.
Chilihemmoille tämä on suuri pettymys, mutta ehkä joku perusjamppa III voi saada tästä karvan verran enemmän irti. Kuitenkin sanon, että tämä on ihan ok vaalea lager, muttei harmillisesti mitään etikettiin vittaavaa. Joku panimo voisi tehdä Naga-oluen...

Pisteet 17/50 (3-2-4-2-6)

7 kommenttia:

 1. Tän ajattelin itsekin testata, silkasta mielenkiinnosta.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä ja blokahdan juuri samasta, tässä kuitenkin maistamisen arvoinen "Midtfyns Chili Tripel", ellei ollut jo maistissa. Pikkasen enemmän makua, mutta chili ei vieläkään pääse esiin.

  VastaaPoista
 3. Petyin itsekin aika paljonkin tähän olueen. Eilen ostin, ja en edes huomannut katsoa, että missä tämä on pantu. Olisi varmaan jäänyt hyllylle, jos olisin huomannut tämän pikku seikan.

  VastaaPoista
 4. Joo siis tärkeintähän on AINA että miten helvetisti se polttelee aamulla peräreijässä. Ei saatana. Ottakaa päät pois perseestä

  VastaaPoista
 5. Muuten oikein maistuva olut, mutta potkua sais olla enemmän.

  VastaaPoista
 6. ÖÖ, eikös kuitenkin oluen pidä maistua oluelta? Se hienoinen chilin maku on vaan plussaa ja jos potkua haluat, pistä pulloon yks habanero pilkottuna, anna hautua yön yli huoneenlämmössä ja juo!

  VastaaPoista