Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Uutta Alkossa

Kuva - Alko
Ennen jouluoluiden tulvaa, Alkon hyllyille saapuu vielä tällä viikolla New Yorkilaisen Brooklynin panimon Local 2 isossa pullossa. Alkon valikoimissa ollut edeltäjä, Local 1, on triple-tyylinen vaalea vahva ale kun taas Local 2 edustaa tummempaa belgiale-tyyliä. Molemmat oluet on luonnollisesti pantu belgialaisella hiivalla. Local 2 on tyypillisesti 9 t-% vahvuudeltaan. Keitossa on käytetty lisäksi hunajaa ja sitruunankuorta. Hintaa kertyy oluelle reippaasti, 12,90€/0,75l.

Innostusaste ei ehkä ole nyt niin korkealla, kun odottelee jo jouluoluita, mutta kyllä tämä varmasti tullaan testaamaan blogiin.
Näihin Localeihin on yritetty iskostaa mielikuvaa "oluiden Rolls Roycena", mikä minua lähinnä huvittaa. Eihän oluessa ei mitään vikaa ole, muttei se nyt mikään maailman paras tai ihmeellisinkään ole ;). Toisaalta, hyvä jos tuollaisella saadaan myytyä edes jotain erikoisempaa "lapparikansallekin". Kyseiseen kansanosaan ne luodut mielikuvat juuri usein parhaiten tehoavatkin.
Jenkkibelgit on ihan kivoja, mutta aidot belgit ne vasta kivoja onkin. Eikä olisi niin pitkän matkan päässäkään tuo ihmeellinen olutmaa. Lisää aitoja belgejä Alkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti