Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Koulussa käyntiä...

Tulipa tuossa eilen käytyä syömässä ja viettämässä iltaa kaveripariskunnan kanssa Panimoravintola Koulussa, Turussa. Itse paikka on massiivisen vaikuttava rakennus vanhan ajan jylhällä sisustuksella. Aluksi otimme kaverin kanssa yhdet Koulun Pilsenerit ja täytyy kyllä kehua olutta. Vaikkakin se on Koulun tyylin hieman vaatimatonta ja ehkä mietoakin, niin maku oli oikein hyvä. Voiset maltaat sekä yrttisen ruohoiset humalat löytyi oikein tasapainoisesti ja olut oli oikeasti virkistävä.
Näiden jälkeen päätimme siirtyä yläkertaan Koulun ravintolaan.
Yläkertaan saavuttaessa edessä odotti taas loputtoman pitkä käytävä tyhjiä pöytiä ja yksi baaritiski toisessa päässä. Hieman aikaan siinä sai sitten ihmetellä minne kuuluu mennä mutta äkkiä henkilökuntaan kuuluva nainen ohjasti meidät talon toiselle puolelle, mistä sitten jo löytyi muitakin asiakkaita. Sisustukseen oli tässä salissa panostettu jo huomattavasti ja tunnelma oli kuin hienommassakin ravintolassa. Ruuaksi tilattiin entrecotea, wellingtonia ja kuhaa. Ruokajuomaksi otin suodattamattoman Tsekkityylisen lagerin, Lehtorin. Juomat tulivat pöytään n. 10-15 minuutin päästä ja sitten alkoi ruuan odottelu.
En ollut syönyt pahemmin koko päivänä, joten aika tuntui varmaan osaksi siksikin hyvin pitkältä. Odotella sai about 50-60min tilaamisesta, mikä minusta on kuitenkin jo liian kauan.
Pyysin entrecoten mediumina mutta minusta se oli kyllä raaka (hyvin sitkeä) ja jänteitä&läskiä oli myös luvattoman paljon. Ei hyvä. Lankkuperunat sentään oli hyvin tehty ja punaviinikastike niiden kanssa. Lehtori-olut sopi kohtalaisen hyvin annoksen kanssa.
Muut kehuivat kuitenkin aterioitaan, paitsi myös toinen entrecote oli kuulemma huonoa. En tänne enää syömään tule mutta panimona Koulu on kuitenkin ihan ok. Aiemmin hyväksi todettua Koulun Vehnää ei ollu harmillisesti sillä hetkellä joten otin vielä yhden oluen ennen lähtöä, kausioluen Kesän. Melko mitäänsanomaton punertava lager. Ei irronnut mitään viboja.

Kyllä Koulussa silloin tällöin tulee poikettua (lähinnä seurustelumielessä) mutta ei se hirveästi mielenkiintoa herättävää tarjoa olutharrastajalle/bongarille. Taisi olla vain 5 eri olutta saatavana koko laitoksesta kyseisellä hetkellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti