Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Baarista bongattua

Baarikierroksella oli tänään ihan mukavaa. Mallaskukossa vierailin ja tilattavat oli kaksi olutta, mutta suurta sellaista. Ensimmäinen oli Amagerin India Pale Ale(8,5€ 7%/0,5l), joka oli oikein mukava tuttavuus. Olut oli hyvin samean punaruskea. Maku oli miellyttävän tuhti kuin raikaskin hienon hedelmäisen humaloinnin ansiosta. Eurooppalaiseksi IPAksi tämän kyllä tunnistaa hiivan vuoksi, muttei mitenkään häiritsevästi vaan miellyttävästi. Humalamehua parhaimmillaan. Amagerin Imperial Stout on hyyyvin tukeva tuotos. Maku on hyvin paahtuneen sekä palaneen maltainen runsaalla humaloinnilla (140 IBU). 10,01% 11€/0,5l.

Näiden jälkeen lähdin kotiinpäin käppäilemään. Matkalla vessassa käynnin tarve alkoi käydä lähes sietämättömäksi, joten pistäydin vessassa lähibaarissani, Laiturissa. Paikka on melkoinen räkälä ja karaokekin oli päällänsä. En halua kuitenkaan pummia baarien vessoissa, joten tilasin jotain ja hanasta löytyi Carlsbergiä. Olut on pehmeää lageria muttei sen enempää. Kaapista bongaan vielä Extra Brew IV:tä ja olut on aika samanlaista kolmosversion kanssa eikä pahemmin säväytä ja kotimatka jatkuu loppuun asti.

Bongasin muuten yhden tyypin joka tilasi "kaljaa jäillä", enkä oikein saanut kunnon selitystä miksi näin teki, mutta tapansa kullakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti