Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

lauantai 9. marraskuuta 2013

Ridgeway Criminally Bad Elf


Heti tulee mieleen "Paha Pukki" (Bad Santa, 2003) leffa tästä oluesta. Elokuvan kohtaus missä Billy Bob Thorntonin roolihahmo joulupukin asussa astuu autosta ulos kauppakeskuksen pihalla ja kaikki tyhjät viinapullot kilisevät ulos auton oven avattua kuvaa jotenkin tätä olutta. Ei kovinkaan hyväksyttävää mutta naurattaa kuitenkin.
Tämä onnistunut englantilainen kieli poskessa-olutsarja taisi päättyä Insanely Bad Elf:fiin ja tämä on sen edeltäjä. Olut on tyyliltään barley wine ja prosentteja löytyy huimat 10,5%. Minulle nämä oluet edustavat vähän sitä känniosastoa vaikkakin laadukasta sellaista.
Tuoksussa alkoholia ja marjaisaa mallasta. Maku on melko makean maltainen ja hivenen alkoholinen. Tämä marjainen maltaisuus tulee ilmeisesti jotenkin käytetyn hiivan, korkean alkoholipitoisuuden ja maltaan yhteisvaikutuksesta. Nautittavuus säilyy prossista huolimatta ja 0,33l on riittävästi tätä tavaraa. Ennen oli 0,5l pullo ja siinä ehtii jo kyllästyä. Ei tämä kaikille maistu mutta minusta tälle kannattaa antaa mahdollisuus kuitenkin.

Pisteet 32/50 (7-2-7-3-13)

1 kommentti:

  1. Kiitos hauskasta ja tasapainoisesta arviosta. Jostakin syystä minua ei lievä alkoholin hallinta sekä tuoksussa että maussa itse asiassa häirinnyt kun muutakin makua sentään riittää, ja kaksi tällaista lämmittää mukavasti suomalaisen talvella pahasti jäähtynyttä tunne-elämää, 35/50.

    Ilkka Malinen
    Turku

    VastaaPoista