Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

maanantai 25. marraskuuta 2013

Pieni Stallhagen-välipala...

Tuli tässä Viking Gracella oltua ostettua pari pulloa Ahvenanmaalaisen panimon Stallhagenin pari olutta, joista ainakin US Red Alea on saanut Alkon tilausvalikoimasta. Molempia pitäisi ainakin baareista löytyä. Panimo on yleensä aika varma suorittaja ja enpä muista ainakaan yhtään huonoa olutta vastaan tulleen.


Stallhagen Pale Ale, 6%.

Amerikkalaistyylinen sitruksinen humalointi ja melko makea toffeinen mallaspohja. Hieman karkea yleistuntuma, ei Stallhagenin parhaimmistoa. Kaipaan enemmän humalaa tasoittamaan makeutta. Tällaisena valitettavan vaisu olut ja melko keskiverto pale ale, förlåt mig Stallhagen, mutta odotan yhdeltä kotimaiselta suosikkipanimoltani kyllä parempaa. Lämmetessään jääkaappikylmästä maku hieman onneksi avautuu, mutta ei pelasta kokonaisuutta. Söin tämän seurana juustoburgerin ja yhdistelmä toimi, kuten arvata saattaa, todella hyvin.

Pisteet 28/50 (6-4-6-2-10)


Stallhagen US Red Ale 6%.

Tämä onkin vanha tuttavuus ja jo hyväksi todistettu. Jostain syystä red alet maistuu minulle todella hyvin. Kait se on siinä kun tyylistä löytyy raikas kuiva humalointi mutta myös syvyyttä antavaa tummemman maltaan paahteisuutta. Us Red Ale on aito red ale mistä löytyy nuo kuvailemani ominaisuudet, vaikkakin panimon pale alea vaivaamaa turhaa liiallista makeutta löytyy vähän tästäkin. Muistelisin että tämä on ollut parempaa ennen, josko nyt sattui hieman heikompi erä sitten eteen..? Ei sillä, kyllä tämä yhä oikein maistuva olut on.

Pisteet 34/50 (7-4-7-3-13)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti