Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kalnapilis 7.30


Jos äsken tuli uusi maapiste Etelä-Koreasta Hite Beerin myötä, niin nyt mennään vähän lähemmäksi Itä-Eurooppaan, ja tarkemmin Liettuaan. Tämän maan oluita en hirveästi ole maistellutkaan aiemmin, jos sieltä nyt niin hirveästi olutta tuleekaan. Alkon uutuusolut Kalnapilis on 7,3% vahva lager (viinalageriksikin kutsuttu). Tyylistä voi myös olla montaa mieltä..

Tuoksussa paljastuukin jo viinan viekas aromi armotta. Hieman hunajaista maltaisuutta ja etanolia. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja hieman liukas tavanomaisella hiilihappoisuudella. Maku ei ole mikään hirveän miellyttävä johtuen reilusta viinaisuudesta. Jotain humalaan viittaavaa yrttisyyttä mausta löytyy, mutta aivan liian vähän. Jälkimaku kuivuu lähinnä alkoholin takia.

En tätä nyt oikein voi lähteä suosittelemaan kenellekään, paitsi ehkä "alan" miehille, vaikkakin sitä ihan aitoa viinaakin saa paljon halvemmalla. En oikein osaa sanoa, mikä on tämän oluen kohderyhmä... Turha uutuus. Alko, 2,86€/0,5l.

Pisteet 15/50 (3-2-3-2-5)

4 kommenttia:

 1. Yhdyn etanoliseen makuun, ja omasta mielestä maku on lähellä teollisuusmuovin tuoksua

  VastaaPoista
 2. Harmittaa että tuli ostettua.

  VastaaPoista
 3. Tämä 7.30 on liian vahvaa olueksi. Kalnapilis original -keskiolut on sen sijaan erittäin hyvä. Harmi vain, että kyseistä keskiolutta ei löydy alkon valikoimista.

  VastaaPoista
 4. Aivan loistava rauhalliseen illan istumiseen , muutama rentouttaa mukavasti. Laita 30min pakastimeeen ennen avausta , parantaa anniskelu nautintoa.

  VastaaPoista