Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Wells Bowman Stout


Alkosta uutta stouttiakin välillä. Kyseessä brittiläistä matalaprosenttista sellaista (5,2%). Oluessa on kaiken normaalin aineksen lisäksi kauraa ja se on vieläpä pastöroitu. Runsas hiilihappoisuus purkaantuu sopivasti vaahtona, mikä kuitenkin katoaa suurimmaksi osin. Tuoksu on paahteisen maltainen, tumman suklainen, hieman kahvinen ja tupakan tumppinen - aromi, mikä taitaa syntyä käytetystä hiivasta. Kaura antaa aavistuksen miellyttävää maitoisen kaurapuuron aromia Sekä pehmeyttä, mistä pidän. Mieleen tulee kuitenkin makua myöten melko lailla keskinkertainen Meantimen London Stout, vaikka tämä on hieman täyteläisempi. Tosin Meantime on jo lähes vetinen.

En nyt oikein innostunut tästä stoutista. Jotenkin kovin tylsä ja näitä samantyylisiä on maitokaupan hyllyillä kymmenen tusinassa... Alko, 3,78€/0,5l.

Pisteet 34/50 (7-3-7-3-14)

2 kommenttia:

  1. Yhdyn täysin arvioosi. En kuitenkaan tyrmää tätä. Sopii tilanteeseen, jossa haluaa vain vaikkapa jälkiruoaksi hieman suklaiseen, paahtuneen mustakahviseen makuun kallellaan olevan perusstoutin.

    VastaaPoista
  2. Erittäin tasainen, eli ei mitään kliimaksia missään vaiheessa makustelua. Maku kuitenkin miellyttävän suklaan/kahvin vivahteinen. Hyvä valinta aloittaa stout oluiden maailma lagerin jälkeen..

    VastaaPoista