Tässä Blogissa turkulainen olutharrastaja kirjoittelee pääasiassa olutarvioita kaiken maailman oluista, sekä kaikkea olueen liittyvää. Pisteytys (1-50)=tuoksu(1-10)+ulkonäkö(1-5)+maku(1-10)+suutuntuma(1-5)+yleisvaikutelma(1-20)
keskiviikko 24. helmikuuta 2010
Laitilan Kievari Mämmi
Viime vuonna en edes omaani kerennyt kaupasta noutamaan kun se oli jo loppu. No nyt virheestä viisastuneena otin mämmin kouraani jo aikaisin. Tätä on usein sanottu maksalaatikon makuiseksi ja kai siitä jotain sen tyyppisiä viboja saa. Kievari Mämmi (4,3 t-%) on tumma lager, johon on lisätty Kymppi Mämmiä valmistusvaiheessa mutta johonkin se tuntuu häviävän. Maku on "suomalaiseen makuun" tehtyä mietoa tummaa lageria höystettynä hieman rukiisella otteella. Mämmin makeus puuttuu lähes täysin. Kyllähän tämän mukisematta joi mutta mitään erikoisuutta on turha odottaa. Uudenkaupungin oman panimon Vakka-Suomen Pääsiäisolut on parempaa sekä omaperäisemmän makuista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti