Nescafe Mixes March

Juuri Nyt!

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Lammin Pöllö


Tätä tuli aiemmin juotua jo baarissa, mutta mitään muistiinpanoja en tehnyt, joten täytyy nyt ottaa olut uudelleen tarkasteltavaksi kun kaupasta sitä bongasin. Sen muistan, että ihan ok olut kyseessä.
Pöllö on siis 4,5% suodatettu tummahko ale Lammin Sahdilta, eli sahtia tämä ei ole. Pöllön on tarkoitus toimia Lammin Sahdin 25 vuotisjuhlaoluena.

Kuparin sävyiseen olueen ei juurikaan vaahtoa muodostu. Tuoksussa pähkinäisen toffeista maltaisuutta, hiivaisuutta, marjaisuutta, sekä hieman humalaakin. Suutuntumaltaan olut on lähes vetistä, vaikka muistin kyllä toisin. Hiilihappoisuus on kurissa. Kuivahko maku on mukavan pähkinäisen & toffeisen maltainen, katajanmarjaisella otteella. Humalan katkeruutta on tarpeeksi kuivattamaan maku loppua kohden. Miellyttävä ale, saatan ostaa toistekin. Hieman vahvempana toki toimisi vielä tätä paremmin, mutta ymmärrän kyllä miksi on lähdetty tekemään 4,5 prossanen...

Pisteet 34/50 (7-3-7-3-14)

1 kommentti:

  1. Tuli toistaiseksi juotua ensimmäistä ja viimeistä kertaa Pöllöä viime syyskuussa Suomi-käynnillä. Silloin kyllä tuntui Pöllö mitä parhaimpana alena, mitä koskaan olen juonut. Sääli, ettei ollut mahollista testata muitten aleiden kanssa.

    VastaaPoista